Restaurant Mozart

Geachte klant,

 

Na de beslissingen van de laatste veiligheidsraad zijn wij verplicht gesloten tot 15 januari. Gezien wij in januari in vastgelegd jaarlijks verlof zijn heropenen wij zoals gewoonlijk op vrijdag 5 februari.

Wij willen dit rampjaar zo vlug mogelijke achter ons laten. Een nieuw jaar, nieuwe mogelijkheden en betere vooruitzichten, daar moeten we nu aan denken.

Als iedereen zich aan de regels houdt... en er geen derde golf komt door ieder die zich niet aan de regels houdt met Kerst en Oudejaar, kunnen we elkaar vlug terugzien.

Jullie om te genieten, wij en ons team om U te verwennen.

Wij zijn jullie zeker niet vergeten en blijven aan jullie denken in deze donkere periode. Daarom blijven wij wel waardebonnen aanbieden voor hotel Casino en restaurant Mozart. Die kunnen jullie aanbieden als geschenk tijdens de kerst en eindejaarsperiode zodat jullie kunnen wegdromen van betere tijden...

Zalig Kerstfeest, gelukkig Nieuwjaar en vooral een goede gezondheid vanwege Patrick, Irka, en het voledige receptie-, schoonmaak- en restaurantteam.

Tot spoedig en hou het gezond.

 

 

Restaurant Mozart biedt u seizoensgebonden gerechten bereid met marktverse kwaliteitsproducten. Onze visbrasserie heeft een uitstekende reputatie opgebouwd door de jaren heen, door de verrukkelijke maaltijden en service die u in het restaurant verkrijgt voor een eerlijke prijs. U kan van uw maaltijd genieten in ons sfeervolle salon, onze lumineuze veranda of bij zonnig weer op het terras.

 

 

Reviews